Ontruiming in één dag

De Ontruiming Specialist

Woning ontruiming Utrecht

Woont u in Utrecht of omstreken, en bent u op zoek naar een ervaren en deskundig ontruimingsbedrijf? Dan bent u bij De Ontruiming Specialist aan het juiste adres! Onze vakmannen nemen uw zorg uit handen en regelen de hele woning ontruiming van A tot Z.

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we precies hoe we uw woning of bedrijfspand het beste kunnen ontruimen om aan uw eisen te voldoen. Neem direct vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken, zo ontdek je direct ons voordelige tarief.

Ontruiming
in één dag

Gratis
offerte

Geen extra
kosten

Achteraf
betalen

Laagste
prijs garantie

Woning ontruiming Utrecht

Laat het ontruimen van uw woning over aan De Ontruiming Specialist

U kunt bij ons terecht voor een complete ontruimingsservice. Of het nu gaat om een (vervuilde) woning, seniorenwoning, zorgkamer of bedrijfspand, wij draaien voor geen enkele klus onze handen om. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en de werkzaamheden te bespreken. Heeft u een woning die met spoed ontruimd moet worden? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel bij u ter plekke in Utrecht en omstreken! Zo is de woning snel ontruimt en heeft u hier niet langer omkijken naar.

seniorenwoning ontruimen

De Ontruiming Specialist

Neem direct contact op of vraag hier gratis uw offerte aan

Klantenbeoordelingen

Arno Vogels
google review
Lees verder
We waren op zoek naar bedrijf die de eengezinswoning kom ontruimen. Meerdere kamers en oudere spullen stonden in huis. De mannen van de Ontruiming Specialist hebben ons veel werk uit handen genomen en de woning oplever klaar gemaakt. Vloerbekleding, kasten, meubels en klein spul allemaal ontruimd. Ook gaan er spullen naar de kringloop wat we in mindering kregen op de totaal factuur. Binnen 2 dagen alles leeg! We raden dit bedrijf zeker aan!
Sebastiaan Schuiling
google review
Lees verder
De ontruimings specialisten gebeld na het overlijden van onze moeder, het huis stond helemaal vol incl schuur en tuin. Deze mannen gebeld, de mannen kwamen gelijk. Perfecte offerte ontvangen. Na de akkoord zijn deze mannen gelijk aan de slag gegaan. Binnen 2 dagen klaar. Geen omkijken naar gehad en perfect schoon achter gelaten. Klus eerst geklaard erna pas afrekenen super fijn. Echt een aanrader! Super vriendelijke en betrouwbaar.
Herman Siefers
google review
Lees verder
Hebben de woning ontruimd i.v.m. een overlijden. Hebben alle spullen meegenomen en het huis helemaal schoon opgeleverd. Doordat zij zeer zorgvuldig werk hebben geleverd hebben wij het huis zonder problemen kunnen opleveren bij de woningstichting. Gemaakte afspraken nagekomen.Dus zeer tevreden over geleverde werkzaamheden
Lizzy Cramer
google review
Lees verder
Bij de ontruiming van de zorg kamer van mijn moeder hebben ze ons geweldig en snel geholpen. Vrijdag eerste contact en zaterdag was de klus geklaard. Heel erg blij mee, een hele zorg minder in een toch al drukke tijd, aanrader!
Annelies den Ouden
google review
Lees verder
Wegens overlijden moest het appartement van een familielid op korte termijn ontruimd worden, en bezemschoon worden opgeleverd. Na het eerste contact was er zeer snel een afspraak mogelijk. Prijs werd op voorhand afgesproken en binnen het week was alles afgehandeld.

Woning ontruiming Utrecht

Wat kunt u van onze ontruimingsservice verwachten?

Bij De Ontruiming Specialist kunt u rekenen op een goede en professionele service. Geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras. Een woning ontruiming wordt in de meeste gevallen in één dag afgerond, het plan van aanpak wordt met u besproken voordat we van start gaan. Zijn we langer bezig met de woning ontruiming dan van te voren ingeschat? Dan nemen wij de extra kosten op ons, zo heeft u geen onverwachte kosten achteraf. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, daarom betaalt u de afgesproken prijs bij ons ná het ontruimen van de woning.

WONING ONTRUIMING UTRECHT

Woningopruiming in Utrecht door professionals

Ons team van vakkundige ontruimers staat 24/7 klaar om uw woning in Utrecht op te ruimen en leeg te halen. Elke woning is natuurlijk anders, daarom komen we graag altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren de woning bezemschoon op, tenzij anders afgesproken.

Heeft u ook een woning die ontruimd moet worden maar is deze niet gevestigd in Utrecht? Geen zorgen! Ons team staat voor u klaar in de gehele randstand, van Amsterdam tot aan Den Haag en alles er tussen. Ook voor spoed kunt u bij ons terecht, wij staan 24/7 voor u klaar.

Contact

Huis ontruiming in Utrecht en omstreken

Er gaat veel tijd en mankracht zitten in het ontruiming van huizen. Neem daarom vandaag nog contact op met De Ontruiming Specialist en wij ontzorgen u van A tot Z! Bel nu naar 06 21391241 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?