Ontruiming in één dag

De Ontruiming Specialist

Woning ontruiming Amsterdam

Ontruiming binnen één dag

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundig ontruimingsbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij De Ontruiming Specialist aan het juiste adres! Onze vakmannen nemen uw zorg uit handen en verzorgen de ontruiming van A tot Z. Wij hebben al jarenlange ervaring met het ontruimen van (vervuilde) woningen, seniorenwoningen, zorgkamers, studentenhuizen en bedrijven. Zelfs een grachtenpand van 4 hoog gaat ons niet te ver!

24/7 Bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

Voor Na

Woning ontruiming Amsterdam

Wat kunt u van onze ontruimingsservice verwachten?

Bij De Ontruiming Specialist kunt u rekenen op een goede en professionele service. Geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras. Een woning ontruiming wordt in de meeste gevallen in één dag afgerond, het plan van aanpak wordt met u besproken voordat we van start gaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, daarom betaalt u de afgesproken prijs bij ons altijd achteraf.

Woning ontruiming Amsterdam

Laat het ontruimen van uw woning over aan De Ontruiming Specialist

De Ontruiming Specialist staat voor u klaar met een brede ontruimingsservice. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en de passende werkzaamheden te bespreken. Heeft u een woning die met spoed ontruimd moet worden? Wij staan 24/7 voor u klaar! Zo is de woning snel ontruimt en heeft u hier niet langer omkijken naar.

Woning ontruiming Amsterdam

Woning in Amsterdam op laten ruimen door professionals

Ons team van vakkundige ontruimers staat 24/7 klaar om uw woning in Amsterdam op te ruimen en leeg te halen. Elke woning is natuurlijk anders, daarom komen we graag altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren de woning bezemschoon op, tenzij anders afgesproken.

Heeft u ook een woning of grachtenpand die ontruimd moet worden maar is deze niet gevestigd in Amsterdam? Geen zorgen! Ons team staat voor u klaar in de gehele randstand, van Amsterdam tot aan Den Haag en alles er tussen. Ook voor spoed kunt u bij ons terecht, wij staan 24/7 voor u klaar.

De Ontruiming Specialist

Tweede kans

Bij De Ontruiming Specialist geloven wij in een tweede (of derde) kans van meubels. In overleg met u doneren wij waar mogelijk de meubels aan een kringloop of goed doel. Zo komen de meubels altijd goed terecht.

Contact

Mijn woning in Amsterdam moet ontruimt worden

Het ontruimen van een woning kost veel tijd en mankracht. Neem daarom vandaag nog contact op met De Ontruiming Specialist en laat u volledig ontzorgen! Bel nu naar 06 21391241 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?