Ontruiming in één dag

Diensten

Bedrijfspand ontruimen

Ontruiming binnen één dag

Het ontruimen van bedrijfspanden is vaak een grote en intensieve taak. De Ontruiming Specialist ontzorgt u graag! Of uw bedrijf nu gaat verhuizen, u schade heeft door brand of overstroming of dat u zich helaas in een faillissement bevindt, wij helpen u graag.

24/7 Bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

Bedrijfspand ontruimen

Werkzaamheden spoedontruiming

Samen met u bepalen we wat er precies gedaan moet worden en waar de inboedel naar toe mag of opgeslagen moet worden. We komen vrijblijvend bij u langs en adviseren u graag. Voordat we van start gaan ontvangt u van ons een offerte, waarna we bij goedkeuring direct voor u aan de slag gaan. Het bedrijfspand wordt bezemschoon opgeleverd.

seniorenwoning ontruimen

De Ontruiming Specialist

Neem direct contact op of vraag een offerte aan!

Over ons

Waarom De Ontruiming Specialist?

De Ontruiming Specialist is een professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van (vervuilde) woningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een zorgvuldige ontruiming en vakkundig personeel.

Over ons

Tweede kans

Bij De Ontruiming Specialist geloven wij in een tweede (of derde) kans van meubels. In overleg met u doneren wij waar mogelijk de meubels aan een kringloop of goed doel. Zo komen de meubels altijd goed terecht.

Over ons

Klantenbeoordelingen

Armand W
google review
Lees verder
Onwijs blij dat ik dit bedrijf heb ingehuurd. Echte vaklieden! Professioneel, betrouwbaar, vakkundig, komt zijn afspraken na, en je weet gelijk waar je aan toe bent. Je komt niet voor onverwachte dingen of kosten te staan. Bij hun is afspraak een afspraak en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk! Jongens! Onwijs bedankt voor jullie snelle en goeie professionele service! Ik ga jullie zeker aanraden in mijn omgevingen en vriendenkring. Ga zo door! Toppie!
Deborah
google review
Lees verder
Superberdrijf! Ik kan niets anders zeggen. Wat zij binnen een paar uur gedaan hebben, had ik zelf niet gekund. Proffesioneel, snel en betrouwbaar!
Martin Chan
google review
Lees verder
Vakkundig uitgevoerd en geheel volgens afspraak gedaan, perfect de woning ontruimd zonder opmerkingen van de verhuurder. Daarnaast ook nog oude meubelen naar kringloopwinkels leveren en ons vergoeden, goed hoor. Echte aanrader voor iemand zijn woning moeten worden ontruimd.
Willeke Janssen
google review
Lees verder
Wat een geweldige club mensen, ze hebben mij echt geholpen. En ontzorgd. Een fijn gevoel als je hoofd niet bij het ontruimen van een woning is, maar bij je dierbare vriendin. Goed en deskundig werk. En fijn dat deel spullen weer hergebruikt worden. Kortom een aanrader! En nogmaals dank
Sebastiaan Schuilling
google review
Lees verder
De ontruimings specialisten gebeld na het overlijden van onze moeder, het huis stond helemaal vol incl schuur en tuin. Deze mannen gebeld, de mannen kwamen gelijk. Perfecte offerte ontvangen. Na de akkoord zijn deze mannen gelijk aan de slag gegaan. Binnen 2 dagen klaar. Geen omkijken naar gehad en perfect schoon achter gelaten. Klus eerst geklaard erna pas afrekenen super fijn. Echt een aanrader! Super vriendelijke en betrouwbaar
Sybren
google review
Lees verder
Top, deze mannen weten van wanten! Oa wasmachine en droger 3 trappen omhoog zonder de muur te beschadigen…dat heb ik wel eens anders gezien 🙂
Lotus Schroevers
google review
Lees verder
Deze mannen van deze geweldige ontruimingsservice hebben mij ernorm geholpen tijdens mijn verhuizing. Ze gaat snel te werk en houden zich goed aan de afspraken. De eerst volgende keer zal ik dit bedrijf zeker opnieuw inhuren.
Toon Hoevelaken
google review
Lees verder
vorige week het huis van mijn oma schoongemaakt, was er erg nodig aan toe, de mannen hebben het weer super geregeld! vriendelijk en een zeer goede service bedankt heren! 😉
Roos R
google review
Lees verder
Lang gezocht naar een goede schoonmaak voor ons bedrijf. Onwijs blij met de ontruiming specialist. Het zijn echt vakmensen en wij raden hun zeker aan!
Elize
google review
Lees verder
Deze vader en zoon gaan zeer professioneel te werk, ze zijn snel en vakkundig te werk gegaan. Ik zou deze mannen zeker aanraden! Bedankt voor de goede service!
Rob Jans
google review
Lees verder
zeer goede mensen en goede service gaan netjes te werk en zijn altijd op tijd en komen nooit te laat met al goed bedrijf super tevreden
Progress
google review
Lees verder
wat een top service! snel en goed geregeld absolute aanrader.

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte of neem direct contact met ons op:

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?