Ontruiming in één dag

De Ontruiming Specialist

Woning ontruiming Den Haag

Ontruiming binnen één dag

Deskundig en ervaren ontruimingsbedrijf nodig in Den Haag of omstreken? Bel direct naar De Ontruiming Specialist, dé ontruimer van de randstad en omgeving. Onze vakmannen nemen uw zorg uit handen en verzorgen de ontruiming van A tot Z. Wij hebben al jarenlange ervaring met het ontruimen van (vervuilde) woningen, seniorenwoningen, zorgkamers, studentenhuizen en bedrijven. De woning ontruiming verzorgen wij binnen één dag, van Scheveningen tot en met Wateringen.

24/7 Bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

Voor Na

Woning ontruiming Den Haag

Onze ontruimingsservice in Den Haag

Bij De Ontruiming Specialist kunt u rekenen op een goede en professionele ontruimingsservice. Geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras. Van te vorens spreken we een prijs af en u betaalt achteraf wanneer u tevreden bent. Een woning ontruiming wordt in de meeste gevallen in één dag afgerond, het plan van aanpak wordt met u besproken voordat we van start gaan.

Woning ontruiming Den Haag

Laat uw huis in Den Haag ontruimen door De Ontruiming Specialist

Het ontruimen van een huis kost veel tijd en energie. Vaak is een huisontruiming het gevolg van een heftige gebeurtenis, waar al veel tijd in gaat zitten. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Samen bespreken we uw wensen en de passende werkzaamheden. Heeft de ontruiming spoed? Geen enkel probleem! Wij staan 24/7 voor u klaar. Zo is het huis snel ontruimt en heeft u hier geen langer zorgen voor.

Woning ontruiming Den Haag

Woning in Den Haag op laten ruimen door professionals

Ons team van vakkundige ontruimers staat 24/7 klaar om uw woning in  Den Haag op te ruimen en leeg te halen. Elke woning is natuurlijk anders, daarom komen we graag altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren de woning bezemschoon op, tenzij anders afgesproken.

Heeft u ook een huis of studentenhuis dat ontruimd moet worden maar is deze niet gevestigd in Den Haag? Geen zorgen! Ons team staat voor u klaar in de gehele randstand, van Amsterdam tot aan Den Haag en alles er tussen. Ook voor spoed kunt u bij ons terecht, wij staan 24/7 voor u klaar.

De Ontruiming Specialist

Tweede kans

Bij De Ontruiming Specialist geloven wij in een tweede (of derde) kans van meubels. In overleg met u doneren wij waar mogelijk de meubels aan een kringloop of goed doel. Zo komen de meubels altijd goed terecht.

Woning ontruiming Den Haag

Veel gestelde vragen

De kosten voor een woningontruiming lopen enorm uiteen. Heeft de ontruiming spoed, de mate van vervuiling, wat de situatie ook is, De Ontruiming Specialist heeft de laagste prijs garantie! Vraag een vrijblijvende offerte aan om de precieze prijs vast te stellen.

De kosten van een ontruiming liggen bij de debiteur. In de meeste gevallen is dat de huurder/eigenaar van het pand. Is deze persoon niet in de mogelijkheid om het afgesproken bedrag te betalen dan zal de deurwaarder de kosten doorrekenen aan de eigenaar van het pand (in de meeste gevallen de verhuurder). Meer informatie hierover is te vinden bij de huurrecht jurist.

De Ontruiming Specialist streeft ernaar alles binnen één dag af te ronden. Wij ontzorgen u volledig in het gehele proces. Wij verhuizen alle meubels, verwijderen het behang, verwijderen de gordijnen, verwijderen van trap- en vloerbekleding. Vooraf leggen wij het hele proces aan u voor, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij geloven in een tweede (of derde) kans. Als de meubels en/of spullen geen voorbestemd doel hebben brengen wij deze naar een kringloopwinkel of een goed doel.

De Ontruiming Specialist is een professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van (vervuilde) woningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een zorgvuldige ontruiming en vakkundig personeel.

Het ontruimen van een huis kost veel tijd en energie. Vaak is een huisontruiming het gevolg van een heftige gebeurtenis, waar al veel tijd in gaat zitten. Wanneer u niet zit te wachten op de hele rompslomp, neemt De Ontruiming Specialist alles uit handen.

De Ontruiming Specialist verzorgt woning ontruimingen met spoed, vervuilde woning ontruiming en woning ontruiming na overleiden. Voor de zakelijke klanten verzorgen wij ook zorgkamer en/of seniorenwoning ontruimingen of bedrijfspand ontruimingen.

De Ontruiming Specialist streeft ernaar de woning binnen één dag bezem klaar op te leveren.

Contact

Mijn huis in Den Haag moet ontruimt worden

Het ontruimen van een woning kost veel tijd en mankracht. Neem daarom vandaag nog contact op met De Ontruiming Specialist en laat u volledig ontzorgen! Bel nu naar 06 21391241 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?