Ontruiming in één dag

De Ontruiming Specialist

Woning ontruiming Rotterdam

Deskundig en ervaren ontruimingsbedrijf nodig in Rotterdam of omstreken? Bel direct naar De Ontruiming Specialist, dé ontruimer van Rotterdam en omgeving. Onze vakmannen nemen uw zorg uit handen en verzorgen de ontruiming van A tot Z. Wij hebben al jarenlange ervaring met het ontruimen van (vervuilde) woningen, seniorenwoningen, zorgkamers, studentenhuizen en bedrijven. De woning ontruiming verzorgen wij binnen één dag, van Prins Alexander tot aan Hoogvliet. Ook voor een woning ontruiming in Hoek van Holland staan wij voor u klaar!

24/7 Bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

Voor Na

Woning ontruiming Rotterdam

Onze ontruimingsservice in Rotterdam

Bij De Ontruiming Specialist kunt u rekenen op een goede en professionele ontruimingsservice. Geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras. Van te vorens spreken we een prijs af en u betaalt achteraf wanneer u tevreden bent. Een woning ontruiming wordt in de meeste gevallen in één dag afgerond, het plan van aanpak wordt met u besproken voordat we van start gaan.

Klantenbeoordelingen

Arno Vogels
google review
Lees verder
We waren op zoek naar bedrijf die de eengezinswoning kom ontruimen. Meerdere kamers en oudere spullen stonden in huis. De mannen van de Ontruiming Specialist hebben ons veel werk uit handen genomen en de woning oplever klaar gemaakt. Vloerbekleding, kasten, meubels en klein spul allemaal ontruimd. Ook gaan er spullen naar de kringloop wat we in mindering kregen op de totaal factuur. Binnen 2 dagen alles leeg! We raden dit bedrijf zeker aan!
Sebastiaan Schuiling
google review
Lees verder
De ontruimings specialisten gebeld na het overlijden van onze moeder, het huis stond helemaal vol incl schuur en tuin. Deze mannen gebeld, de mannen kwamen gelijk. Perfecte offerte ontvangen. Na de akkoord zijn deze mannen gelijk aan de slag gegaan. Binnen 2 dagen klaar. Geen omkijken naar gehad en perfect schoon achter gelaten. Klus eerst geklaard erna pas afrekenen super fijn. Echt een aanrader! Super vriendelijke en betrouwbaar.
Herman Siefers
google review
Lees verder
Hebben de woning ontruimd i.v.m. een overlijden. Hebben alle spullen meegenomen en het huis helemaal schoon opgeleverd. Doordat zij zeer zorgvuldig werk hebben geleverd hebben wij het huis zonder problemen kunnen opleveren bij de woningstichting. Gemaakte afspraken nagekomen.Dus zeer tevreden over geleverde werkzaamheden
Lizzy Cramer
google review
Lees verder
Bij de ontruiming van de zorg kamer van mijn moeder hebben ze ons geweldig en snel geholpen. Vrijdag eerste contact en zaterdag was de klus geklaard. Heel erg blij mee, een hele zorg minder in een toch al drukke tijd, aanrader!
Annelies den Ouden
google review
Lees verder
Wegens overlijden moest het appartement van een familielid op korte termijn ontruimd worden, en bezemschoon worden opgeleverd. Na het eerste contact was er zeer snel een afspraak mogelijk. Prijs werd op voorhand afgesproken en binnen het week was alles afgehandeld.

Woning ontruiming Rotterdam

Laat uw huis in Rotterdam ontruimen door De Ontruiming Specialist

Het ontruimen van een huis kost veel tijd en energie. Vaak is een huisontruiming het gevolg van een heftige gebeurtenis, waar al veel tijd in gaat zitten. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Samen bespreken we uw wensen en de passende werkzaamheden. Heeft de ontruiming spoed? Geen enkel probleem! Wij staan 24/7 voor u klaar. Zo is het huis snel ontruimt en heeft u hier geen langer zorgen voor.

Woning ontruiming Rotterdam

Woning in Rotterdam op laten ruimen door professionals

Ons team van vakkundige ontruimers staat 24/7 klaar om uw woning in Rotterdam op te ruimen en leeg te halen. Elke woning is natuurlijk anders, daarom komen we graag altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren de woning bezemschoon op, tenzij anders afgesproken.

Heeft u ook een huis of studentenhuis dat ontruimd moet worden maar is deze niet gevestigd in Rotterdam? Geen zorgen! Ons team staat voor u klaar in de gehele randstand, van Amsterdam tot aan Den Haag en alles er tussen. Ook voor spoed kunt u bij ons terecht, wij staan 24/7 voor u klaar.

De Ontruiming Specialist

Tweede kans

Bij De Ontruiming Specialist geloven wij in een tweede (of derde) kans van meubels. In overleg met u doneren wij waar mogelijk de meubels aan een kringloop of goed doel. Zo komen de meubels altijd goed terecht.

Contact

Mijn huis in Rotterdam moet ontruimt worden

Het ontruimen van een woning kost veel tijd en mankracht. Neem daarom vandaag nog contact op met De Ontruiming Specialist en laat u volledig ontzorgen! Bel nu naar 06 21391241 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?