Ontruiming in één dag

De Ontruiming Specialist

Woningontruiming in Den Haag en omstreken

Klantenbeoordelingen

Arno Vogels
google review
Lees verder
We waren op zoek naar bedrijf die de eengezinswoning kom ontruimen. Meerdere kamers en oudere spullen stonden in huis. De mannen van de Ontruiming Specialist hebben ons veel werk uit handen genomen en de woning oplever klaar gemaakt. Vloerbekleding, kasten, meubels en klein spul allemaal ontruimd. Ook gaan er spullen naar de kringloop wat we in mindering kregen op de totaal factuur. Binnen 2 dagen alles leeg! We raden dit bedrijf zeker aan!
Sebastiaan Schuiling
google review
Lees verder
De ontruimings specialisten gebeld na het overlijden van onze moeder, het huis stond helemaal vol incl schuur en tuin. Deze mannen gebeld, de mannen kwamen gelijk. Perfecte offerte ontvangen. Na de akkoord zijn deze mannen gelijk aan de slag gegaan. Binnen 2 dagen klaar. Geen omkijken naar gehad en perfect schoon achter gelaten. Klus eerst geklaard erna pas afrekenen super fijn. Echt een aanrader! Super vriendelijke en betrouwbaar.
Herman Siefers
google review
Lees verder
Hebben de woning ontruimd i.v.m. een overlijden. Hebben alle spullen meegenomen en het huis helemaal schoon opgeleverd. Doordat zij zeer zorgvuldig werk hebben geleverd hebben wij het huis zonder problemen kunnen opleveren bij de woningstichting. Gemaakte afspraken nagekomen.Dus zeer tevreden over geleverde werkzaamheden
Lizzy Cramer
google review
Lees verder
Bij de ontruiming van de zorg kamer van mijn moeder hebben ze ons geweldig en snel geholpen. Vrijdag eerste contact en zaterdag was de klus geklaard. Heel erg blij mee, een hele zorg minder in een toch al drukke tijd, aanrader!
Annelies den Ouden
google review
Lees verder
Wegens overlijden moest het appartement van een familielid op korte termijn ontruimd worden, en bezemschoon worden opgeleverd. Na het eerste contact was er zeer snel een afspraak mogelijk. Prijs werd op voorhand afgesproken en binnen het week was alles afgehandeld.

Bel naar +31 (0)6 21391241 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Ontruiming Specialist

Ontruiming van verschillende woningen

Het team van De Ontruiming Specialist staat klaar voor verschillende ontruimingen. Of het nu gaat om een ernstig vervuilde woning of het ontruimen na het overlijden, onze vakmannen staan snel voor u klaar. Wij nemen het werk met plezier uit handen, zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken.

Woning met spoed opruimen

Vervuilde woning ontruimen

Woning ontruimen
na overlijden

Zorgkamer en
senioren woningen

Bedrijfspand
ontruimen

seniorenwoning ontruimen

De Ontruiming Specialist

Neem direct contact op of vraag hier gratis uw offerte aan

Locaties

Regio’s

Wij zijn voornamelijk actief in de randstad, daardoor zijn we snel bij u ter plekke in de volgende regio’s:

De Ontruiming Specialist

Waarom kiezen voor De Ontruiming Specialist

Ontruiming in één dag
Het ontruimen van een woning is vaak een taak waar mensen tegenop zien. Om zo snel mogelijk van alles af te zijn, ontruimen wij de meeste woningen binnen één dag.

Geen extra kosten
Voordat we beginnen aan de ontruiming, komen we eerst bij u langs om alles te inventariseren. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte, die u achteraf pas betaalt. U betaalt nooit meer dan de afgesproken prijs. Heeft de ontruiming bijvoorbeeld onverhoopt toch langer geduurd dan één dag? Dan nemen wij de extra kosten voor eigen rekening.

Flexibel en discreet
Ons team gaat altijd discreet te werken, wij gaan respectvol met uw spullen om en ontzorgen u waar mogelijk. Daarbij zetten we ons graag flexibel in, zodat de klus zo snel mogelijk én vakkundig geklaard wordt.

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte of neem direct contact met ons op:

Contact opnemen

Voeg hier foto's toe van de bestaande situatie. Zo kunnen wij beter een inschatting maken voor een offerte (niet verplicht)

Direct hulp nodig?